Pojken som inte ville vara rädd

Idag har det varit en speciell dag, en teaterdag. Det kommer det vara i ytterligare 3 dagar till! Att spela pojke samtidigt som man ska vara rädd är otroligt komplicerat iaf om man är en flicka i sina lyckliga dagar.. Detta kommer att bli en otrolig utmaning, men de kommande dagarna gäller det att spela en rädd pojke på heltid. Hoppas och vill att detta ska gå bra!

På fredag drar jag till Trollhättan! Träffa Malin, shoppa och dricka glögg! =) Otroligt mysigt ska det bli! Sedan på lördag blir det fest som aldrig förr, hos Becka bus ;) I'll be there!
Back to the boy thing! Det är faktiskt inte snällt att gå före i godiskön, inte att skratta åt en pojke som har rosa jacka heller för den delen! Jag är en modig pojke! puss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagen efter igår!

Hej! =)

Helgen snart slut nu, den har gått alldeles för fort som vanligt! Skönt att man fick sova en timme längre i natt iaf =) Idag har jag syrran och brorsan varit och hälsat på vi bakade bland annat en jättegod kladdkaka :) Därefter gick jag över till Emma för att plugga lite grupparbete! Efter grupparbetet bestämde jag mig för att göra något riktigt roligt! Scrapbooking! Håller på att fixa i ordning ett album som borde varit klart för över 1 år sedan.. satt och gjorde lite egna kort också :) Riktigt skoj med detta! Synd bara att jag inte hinner det så ofta.. Nu börjar klockan närma sig 21, så tänkte stänga av datorn och sätta mig och se på Wallander, får se om jag lyckas hålla mig vaken genom hela filmen, det återstår att se :) Vi hörs! puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommar

Sommaren kom och den gick, men den kommer tillbaka. Först på med pjäxerna!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Uppdatera!

Är inte världsbäst på att uppdatera här har jag märkt :P En månad sen sist! shit.. tiden går för fort, tiden räcker väl inte riktigt till. Vad har hänt sen sist då? Mkt må jag säga.. Kommit en bra bit in på min andra kurs denna terminen! Hemtentan inlämnad :) Etikvecka avklarad. Mycket som händer nu för tiden.. Vill inte påstå att jag är uttråkad iaf.. ;) Teater nästa vecka! :S Känner mig en aning nervös! Tog inte frivilligt huvudrollen precis! Undra hur detta kommer sluta... Fast på sätt och vis ska det ändå bli spännande, får se om jag lever upp till folks förväntningar... ingen press, inte alls ;)

För övrigt ser det ut som ett bombnedslag i våran lägenhet.. funderar på att städa lite i natt om jag så orkar, vi tjänar ju trots allt en timme. =)
I går käka jag pizza och tjötade med massa trevligt folk! Africana på eldorado, stans godaste pizza och bästa pizzeria :) Träffade Apan i går också, händer ju inte varje dag, kul att höra lite hur han hade det däruppe bland björnarna =D
Drog med Kajsa och Becky till Skövde en sväng idag och mina investeringar blev 2 st toppar och 2 st strumpbyxor, nice, nice! På tal om att shoppa, måste börja köpa julklappar! Exakt 2 månader kvar till julafton. Eftersom jag antagligen kommer att jobba en del innan jul så är det bäst att börja så jag hinner, har dessutom fullt upp med skolan så det gäller att ta tillvara på den tid som finns!
Syrran kommer och hälsar på i morgon och spanar in min nymålade hall bland annat! =) Senare på eftermiddagen dyker nog Emma upp, plugga! Veckorna räcker ju inte till så man måste ta hjälp av helgerna ;) Jaja..
Ska försöka vara bättre på att uppdatera här för din skull Becky, så du har något att göra på dagarna ^^ För se hur jag kommer att lyckas med detta! ;) Ha det så bra gott folk! Kraam

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()