Kort uppdatering!

Mycket som händer här i världen just nu. Sitter med Kajsa som laddar hem itunes och Victor och Andreas som spelar super mario och tjuter som sjutton! ;)

Stötenresan är nära! Takboxen på plats! Bakat snickerskakor och marknadskarameller! :) pluggar och jobbar mycket också, allt ska bli klart innan Stöten. Sen ska man hinna fira nyår också! :P Vi hörs. Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Veckans par xD

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Egendesignade julkort =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fiskgratäng med citron och gräslök

Mums!


400g torsk
1,5 dl creme fraiche
½ citron (skal och saft)
1 fiskbuljongtärning
½ tsk salt
1 krm vitpeppar
2 tomater
Hackad gräslök

1. Skär fisken i bitar (tärningar) 
2. Koka upp creme fraiche, buljongtärning, citronsaft+skal
3. Tillsätt fisken i den kokande såsen och krydda med salt och peppar
4. Koka tills fisken blivit vit i 5-10 minuter
5. Lägg i tomatklyftor och hackad gräslök - låt allt bli varmt
Gott med ris och lite grönsaker till :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En tidig morgon...

Blev en tidig morgon idag, trots att jag är "ledig" =) Gick upp vid 7-halv 8. Sedan tittade man ut genom fönstret och ser att det snöar, underbart =) Vilken julkänsla! :) Iaf.. sen klädde jag på mig och skjutsade Victor till morgonmötet, därefter drog jag direkt till affären och handlade mat, tänkte prova en ny maträtt idag! Fiskgryta med citron och gräslök! =) Lägger upp receptet här sen om det är gott ;) Har ni någon gång tänkt på hur skönt det är att handla strax efter 8 på morgonen!? Annars borde ni prova det! Så lugnt och skönt :) ^^

Julafton nästa vecka! Har lyckats göra klart mina julkort, egen designade :) kan lägga upp en bild på dem lite senare! Sen julklappar är jag väl nästan klar med, bara Tess pojkvän kvar att köpa till, men vet på ett ungefär vad jag ska köpa.. fixar nog jag och brorsan till helgen! Sen är det väl något mer till Victor.. har mina funderingar vad det kommer att bli också, hehe ^^ kan dock inte avslöja det här ifall han skulle få för sig att gå in här.. :)
Julstämningen är på topp nu när snön har kommit :) Köpte dessutom lite polkagrisar att hänga upp i granen sedan. Dessutom är det bara 19 dagar kvar till Stöten! Ska blir så kul :) Victor, Simon, Johan, Kajsa, Andreas, Ricky, Klonis, Erika och Linda! 3 januari bär det av =) Men först ska vi fira jul och nyår ;) Måste bara se till att plugga klart allt som måste göras innan vi åker så kommer det från nu och ungefär en månad framåt bli helt underbart! =) Hörs senare! =) Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julen närmar sig!

Snart är julen här, och jul är kul det tycker jag xD Det är inte långt kvar! Köper julklappar för fullt ;) Ska åka till Jönköping och fixa mer i morgon! =) Julstämningen är igång för fullt i lägenheten, stjärnor, tomtar, chokladkalender, julgardiner, glögg osv, men vänta! Måste ju baka julgodis!! Kanske nu, snart, idag :) Men vad!? Hmm... Knäck är dundergott!! Men tar så lång tid, marknadskarameller är gott... men är det verkligen julgodis!? Får ta och fundera på saken! På onsdag ska jag iaf baka pepparkakor med mor min! Mkt, mkt jul. Men plugga måste man hinna med också.. borde sätta mig och läsa. Får kombinera allt på bästa sätt =) Laddar upp lite mer bilder någon dag snart. Vi hörs. Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()