Fiskgratäng med citron och gräslök
Mums!
400g torsk
1,5 dl creme fraiche
½ citron (skal och saft)
1 fiskbuljongtärning
½ tsk salt
1 krm vitpeppar
2 tomater
Hackad gräslök
1. Skär fisken i bitar (tärningar)
2. Koka upp creme fraiche, buljongtärning, citronsaft+skal
3. Tillsätt fisken i den kokande såsen och krydda med salt och peppar
4. Koka tills fisken blivit vit i 5-10 minuter
5. Lägg i tomatklyftor och hackad gräslök - låt allt bli varmt
2. Koka upp creme fraiche, buljongtärning, citronsaft+skal
3. Tillsätt fisken i den kokande såsen och krydda med salt och peppar
4. Koka tills fisken blivit vit i 5-10 minuter
5. Lägg i tomatklyftor och hackad gräslök - låt allt bli varmt
Gott med ris och lite grönsaker till :)