Hej svejs ditt söta fejs =D

På grund av klagomål från en viss brud är det bäst att jag skriver några rader nu ;)
Hänt på sistone? Sist jag skrev så hade jag precis avslutat en kurs och hade hela 4 dagar utan plugg!! Härliga snabba dagar som gick åt av att tvätta, städa, hälsa på släkt och liite vila ^^ Den nya kursen startade i tisdag och nu är det fullt ös igen! 20 böcker till den nya kursen dessutom!! Shit! Läste dock ut en hel bok idag :) Så bara "några" kvar ;) Händer annars då... förutom att plugget tar typ det mesta av min tid så försöker jag njuta av livet..
..av någon underlig anledning har jag börjat följa idol.. fråga mig inte varför, jag är tondöv! =D Tove är dock min favorit för er som är insatta =)
Ska åka och hälsa på mor, far och bror i morgon! Kanske hjälpa farsan att måla i garaget, han håller på att göra i ordning där.. på tal om måla om! Har du gjort om alla väggar i lägenheten förutom i hallen.. funderar på att måla det brunt där.. eller blir det för mörkt? Jaja.. får se när det blir av! ;) BARA 100 dagar kvar till Stöten nu då :)
Funderar också på att ta fler hål i öronen.. det är mycket jag säger.. men svårt att få tummen ur att göra vissa saker, hur många gånger har jag exempelvis inte pratat om att hoppa FALLSKÄRM <3 fast kan ju bero på att så många inte stått vid min sida i denna önskning! Hoppas allt är bra med er! Livet leker =) Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Härligt! =)

Hej och Hå =)

Kursen äntligen avslutad! Natur och miljö! Den var rolig och bra, men ändå skönt att den är klar nu =) Så INGET plugg i helgen :) och ledig 4 dagar i rad!! Underbart :) I morgon ska jag städa hela lägenheten, det ser verkligen ut som en kaos här, tro det eller ej med det gör det faktiskt!! Sen får jag dra till biblan och lämna tillbaka alla böcker också.. måste posta ett brev med! Undra om jag kommer att komma ihåg allt jag ska göra, det återstår att se, men inget plugg iaf!!! =D ha det bäst! Hej svejs söta fejs xD

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

ÄNTLIGEN!! =)

Äntligen är tentan gjord! Skönt, skönt :) Hoppas på att den gick bra också, det håller jag tummarna på! Fick åka limousine buss hem idag! Bara för de har någon slags banarbete på spåret. Men buss funka bra med, men nästa gång ska jag inte sitta baklänges, började må illa lite, men det gjorde kanske inte saken bättre att jag satt och skrev också! Jobbade lite med grupparbetet... Man ska väl ta vara på all tid som finns, just det! =D Så får väl skylla mig själv lite, där med illamåendet :P

Sitter och proppar i mig massa smörgås gurka nu.. kan nog inte var nyttigt, men när man har humöret på topp orkar man inte tänka på allt, får ta en promenad senare så jämnar det ut sig!
Fick VG på växtuppgiften också, det högsta betyget man kunde få, lite stolt över mig själv :) Man får lov att unna sig det ibland ;) Bara gruppuppgiften klar nu och sedan är denna kursen slut! Det är helt otroligt vad tiden går fort!! Det är bara att hänga med i kurvorna xD Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lördag!

Denna lördagen har gått otroligt snabbt! Fattar inte varit tiden tar vägen ibland.. har pluggat en del (hoppas på att något gått in), sett en film och ätit lite gott godis också:) Ibland får man lov att vara lite onyttigt :P Fast jag gick faktiskt en promenix förut också, så lite har jag allt rört på mig!

Längtar tills om 16 dagar och sedan 113 dagar! Alltid härligt att ha något att se fram emot! =) Ullared först sedan Stöten! :) Ha det bra! puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ljuvlig dag, gitarren och jag!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dumme mosse!

Hej! =) Har varit ute på Dumme mosse utanför Jönköping idag, jag har lärt mig mer om mossor och lavar samt motionerat en massa! Bland annat har jag lärt mig att skägglaven används som textilfärgning och renföda också att gällav används till framställning av parfym! Spännande saker! =)

Därefter åkte vi till godislagret i Mullsjö och köpte på oss inför helgen! Måste kila iväg, ska plugga! Senare i kväll blir det fredagsmys!! =D kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

..19 years later!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

When I was young!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagen efter måndag!

Hänt mycket idag! Fast dagen började väl sådär med att jag tryckte på snooze ungefär 10 gånger innan jag lyckades palla mig ur sängen. Hoppade i duschen för att vakna till lite! Drog på mig kläderna och gick sedan med Emma till Marie-Louise för att jobba grupparbete, sen träffade vi hennes söta ungar också, som en bonus :) Fick iaf en del gjort på grupparbetet, skönt det. Sen hem och städa svinstian till lägenhet ;) Därefter tacos!! Har precis kommit på en forthoppningsvis hyfsat bra berättelse till våran photostory!! :)

Ewe ringde till mig också! Blev händringar om datum till Ullared, men snart är det iaf, gasen i botten med Ewe och Malin! Ska väl kila lägga mig bekvämt någonstans och börja plugga lite tenta! See ya! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lyxade till det på en tisdag :-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag!

Då har en ny vecka startat, nya möjligheter och nya saker som ska göras. Gjort klart och redovisat fältuppgiften idag, skönt att lägga den åt sidan och fortsätta med nästa sak.. tenta och metodboken! Annars händer det andra saker i mitt liv också.. försökt städa lite i lägenheten idag, vilket gick sådär, man är ganska sliten efter en dag på plugget!! Belönade mig istället med vaniljglass och kolasås, finns inget godare! =)

Verkar som sommaren är över nu.. så nu längtar jag till vintern.. dra på sig pjäxorna och slänga sig ner i backen! Längtar! Hörs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I'm back

Jag kom tillbaka, jag är här igen! Jag är fast, eller vadå fast? Bloggningen är en del av mig, pleasant memories! Är bara skönt att prata av sig lite.. Varit och firat farfar idag, han fyllde år! Vi åt massa gott, pratade, tog lite kort och hade det himla mysigt! Är så skönt att inte göra för mkt ibland.. vilket jag annars kan vara bra på.. ska göra allt på en och samma gång. Borde stryka, men idag känner jag att jag tar det en annan dag, jag har talat om för mig själv att jag inte ska göra allt på en gång, det finns andra dagar också... det tror jag på, allt tar inte slut idag. Det finns mycket tid! Gäller att ta vara på den på rätt sätt, vad spelar det egentligen för roll om jag stryker idag eller i morgon eller dagen därpå? Vi ses! I'll be back!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blogga?

Hey!

Då satt man här till slut, visste någonstans inom mig att någon gång skulle jag hamna här.. fråga mig inte varför, men jag bara kände det inom mig. Jaha, och vad ska jag skriva nu då? Det har jag inte den blekaste aning om! Men vi märker väl vart vi hamnar.. Lina heter jag förresten! En ganska vanlig tjej, som gillar att ha skoj, livet leker!
Jag har verkligen ingen bra anledning till att sitta här, det känns lite som att prata med sig själv.. rensa huvudet lite kanske.. får väl se om jag kommer tillbaka! Ska hoppa i säng nu och fundera över vilken spännande dag det blir i morgon! Det som är så bra med att det blir en ny dag är att den aldrig är den andra lik! Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()