Lördag, ingen pluggdag!

Hej!

Igår bestämde vi oss för att allt vad pluggande heter lägger vi åt sidan, så vi passade på att fylla dagen med andra saker och låter jag bilderna säga det mesta!
Vi startade dagen med ett träningspass på cykel (1 mil) därefter blev det en båttur, med alla lärare som vi egentligen skulle haft i fredags, men blev flyttat på grund av oväder.
Vi åkte en bra bit längst kusten och stannade på en fin strand och badade. Efter den härliga båtturen på 3,5 timme så blev det dags för en mils cykling till hemåt.
Därefter skulle vi testa något som vi länge väntat på... massage! Villen upplevelse och vilken njutning! Från topp till tå, var första men inte sista gången! 1 timme för 300 bath (ca 66 kr)!
Efter att ha avnjutit den underbara massagen, tänkte vi ta vägarna förbi baren en snabbis.
Det blev en "Mai tai in pineapple" var :) och en glass till, mums!
Mai tai in pineapple
- White rum
- Darke rum
- Orange curacao
- Pineapple juice
- Orange juice
- Lemon juice
- Sugar syrup
- Grenadine
En stund senare kommer en kvinna fram till mig och frågar om jag har lust att agera "bröllopsfotograf". Så fick ta en del kort på brudparet och deras släkt samt när de sköt iväg den "eldande ballongen". Hur mysigt som helst, har dock inga egna kort från detta tillfälle.
Ett tag senare så fick jag prova på att ha rollen som bartender också;)
Efter denna långa och underbara dag, så tänkte vi att nu är det nog dags för oss att att gå hem och lägga oss. Men blev inte riktigt som planerat, utan det kom fram 2 danskar och 2 tyskar som lyckades få med oss på "Full Moon Party", så vi hängde med dit och fick bland annat se en härlig liten fireshow :)
Sedan tog vi en taxi hem och somnade bums! :)
Skickar ett hjärta till alla nära och kära där hemma i Sverige! :) Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback